mandag den 9. februar 2009

kort og jubilæum

Så kom jeg til scrapbordet igen....havde en bestilling på et par kort og her ses så resultatet af det ene.....det er temmelig simpelt, men kan godt lide enkelheden idet.


Og nu til noget helt andet....TID...sikke som den går....det er i denne uge præcis et år siden at jeg begyndte at scrappe og uden at have præcise tal, så er jeg oppe på mere end 100 LO´s, ca 50+ kort, et ordentlig læs ATC-kort og en del altered art. Meget er lavet i forbindelse med udfordringer med, det hænder da også at jeg har fantasi nok til selv at finde på lidt.


Jeg vil gerne fejre mit jubilæum med jer andre, så derfor smid en kommentar - så trækker jeg lod d. 15.feb 2009, og den heldige vinder får en lille gevinst. Hvad den kommer til at bestå af vil jeg holde hemmeligt lidt endnu!


Og for sjov skyld er her et opdateret familie billede fra vores fototur i søndags.
5 kommentarer:

sonja sagde ...

flot kort,og et godt billed af jer fra jeres tur . Jeg har selv boet i vorup og senere i spentrup,så jeg kender udmærket egenen der den er bare så flot.

Heidi sagde ...

Rigtig flot kort og wawwww 100 loér jeg måtte lige læse det 2 gange ha ha det er super flot tror jeg er på max 30 ;o/ må tage mig sammen... så skønt et familie foto - lige til scrap bogen ;o)

Anne Bente sagde ...

åhhhh et utroligt elegant kort du har lavet.

Karina sagde ...

Flot og enkelt kort.
Tillykke med jubilæet. 100 layouts! Jeg er nået til mit nummer 21 ; )

Air4Brains sagde ...

Tillykke med jubilæet det er virkelig flot klaret. Det er et super flot kort.