onsdag den 3. april 2013

PL uge 12 plus det løse


Endelig tid til en lille update her fra. Der er nok at give sig til og jeg har valgt at prioritere selve kreatiden højere end net-tid, så jeg kan få noget at kreaflowen ud bare en gang imellem. 

Det første jeg vil vise jer, er dette lo til BOM på TSC - et af emnerne er styrker, og der var altså lidt af en udfordring at finde en masse ord at sætte på sig selv. Jeg har altid været sådan lidt en gennemsnits-person - aldrig skaffet de helt høje karakterer, men bestemt heller ikke ligget i bunden, sagt med andre ord, så har jeg aldrig skilt mig meget ud på et bestemt område - og det er faktisk ok!Det næste lo jeg vil vise, er lavet til skitseudfordring på Scrapsisters, hvor der er gang i en masse sjove sager hele april i anledning af deres 5 års fødselsdag - jeg har fulgt med fra starten og har lært meget igennem forummet, og selvfølgelig vil jeg støtte op om deres lege.Den vågne scrapper vil nok ligge mærke til at jeg har bruge en mask fra studio calico på begge lo's - det er et af mine nye indkøb fra convention/scrap i det jyske, og jeg er allerede vildt glad for den - tror jeg kan få rigtig meget sjov ud af den. 

Selvfølgelig skal I ikke snydes for lidt PL - her er det uge 12 som jeg netop har gjort færdig i weekenden - jeg ved godt at der har været et spring fra uge 6 til 12, alle ugerne er dog lavet, jeg vil bare ikke kede jer med dem alle, da det jo lidt er det samme jeg gør hele tiden. 
Dog kan jeg fortælle at jeg har købt en 6*6 inch paperpad og den har indtil videre kunne bruges i 5 uger! Der er spædet lidt til at hvidt og kvist karton, men synes alligevel at det er rimelig godt at den har kunnet holde så længe. Jeg har allerede de næste 3 pads til at ligge så tror jeg kommer til at klare mig et stykke tid endnu. 

For tiden er jeg igang med noget zentangle også - har en lille ide til stuen som der bliver arbejdet på og umiddelbart er jeg vildt stolt over det der er lavet, og hvordan det ser ud, så er overbevist om at det bliver SÅ FEDT når jeg engang er færdig - og så skal I nok se masser af billeder :-)

Er I også med på fødsesldagsudfordringerne ved Scrapsisters? 
Og hvordan med PL - er alle med endnu?.

.

5 kommentarer:

Signe Bendorff sagde ...

Du siger godt nok at du er en gennemsnitsperson der ikke har skilt dig ud til noget specielt... Men altså når det gælder scrap så skiller du dig altså ud... Det er sådan nogle super skønne ting du laver.... Mht ss fødselsdag så har jeg lige kort luret, så måske får jeg lavet lidt til det.... Måske ikke :-)

wildau sagde ...

Tusind tak for din søde kommentar Signe :-) Håber at du får lavet lidt til udfordringerne :-)

ingejc sagde ...

Fantastiske projekter du får lavet. Held og lykke med udfordringen.

Marianne sagde ...

Hvor er det bare en god idé med de små pads til PL - det havde jeg slet ikke overvejet :)
Super lækre LOs - og fedt at bruge masken på to forskellige måder. kn rigtig godt lide, at du har sneget en talebobbel ind på det øverste LO - jeg elsker tageboblerne - men de er godt nok svære at bruge, synes jeg...
Rigtig god kreatid til dig :)
-Marianne :)

Anne Thormose sagde ...

Super god ide at bruge templaten på så forskellige måder. Det ser rigtig godt ud på begge layouts.