onsdag den 11. december 2013

Driving home for Christmas...

Håber at der stadig er nogle der læser med på de sparsomme indlæg jeg laver på bloggen - livet tager bare alt min tid, og jeg når ikke halvdelen af de ting jeg gerne vil, men jeg er vel næppe den eneste her, der har rigeligt om ørerne og prioriterer andre ting højere. 

Når det er sagt, kan jeg godt selv mærke, at der er en håndbremse der skal trækkes, hvis ikke jeg brænder mig selv helt af - og hvilken bedre tid på året til at revidere det seneste år - nogle bruger måske årets ord, andre nytårsfortsætter - mig - jeg gør vist lidt i det hele.

Jeg er godt igang med overvejelserne af nytårsfortsætter til 2014 - jeg ved i hvert fald at næste år skal omhandle fokus! Fokus på de ting i livet der virkelig tæller, og de ting som der er et must at bruge tid på - en af tingene er bestemt den beskedne mængde scrap jeg her hygget med på det sidste, det skal der laves om på, og derfor falder jeg tilbage til en af de gode gamle teknikker....eller lister er det vel - yes scrapmål, det bliver genindført i tilværelsen fra og med idag, så har strikket en lille liste sammen, som gælder resten af december måned - tænker at den kommende juleferie, nok skal få ben at gå på når nu jeg har listen.

Og for dem der måske bliver inspireret og vil hoppe med på listen, så kommer den her:

1: Lav 2 ugers PL sider
2: Der må kun bruges rester (undtaget ensfarvet karton)
3: Scrappe 10 kort
4: Scrappe 2 LO's
5: Lave zentangle mindst 1 gang
6: Brug 5 knapper
7: Brug washi på 5 projecter
8: Brug 5 stk træpynt
9: Lav bannere10: Lav 3 sunburst
11: Brug hexagoner
12: Opdatere bloggen
13: Bruge 5 stempler (tekst)
14: Bruge 5 stempler (figur)
15: Brug dies på 5 projecter
16: Brug 20 fotos inkl div str til pl
17: Bruge 5 eyelets
18: Brug 5 forskellige punches
19: Brug 3 stykker chipboard
20: Sy på minimum 4 projekter
21: Farvelæg 3 stempeltryk
22: Lift et LO
23: Lift et kort
24: Brug 5 brads

 Andre ting der skal fokus på...det der vægttab, som blev sparket igang i 2013 - det skal seriøst arbejdes på i 2014, og jeg har givet mig selv en større udfordring, som jeg tænker at jeg er nødt til at gennemføre, og det kan jeg ikke hvis ikke der arbejdes på vægten og motionen - er sikker på at 2014 bliver fantastisk og jeg vil finde "hjem" igen..


3 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

WAUW det lyder da godt nok til, at du får ret travlt her i december. Pas nu på ikke at brænde dit lys i begge ender. Menb rigtig god fornøjelse med scraplisten, det er en rigtig god ide tror jeg.

Thanni sagde ...

Lyder som om du har gang i nogen gode tanker om næste år - og den med scrapmålene er ik så tosset en idé - ku godt være jeg prøvede sådan en ...igen :)
Pas på dig selv og husk at slappe af ind imellem :)

Sơn Trần sagde ...

Oivl Blog Please 1 view :3